Metalliteollisuus

Puhdasta laatua
Metallituoteteollisuus

Metalliteollisuuden pesu ja puhdistus

KiiltoCleanilta löytyvät ratkaisut metalliteollisuudessa esiintyvien prosessien pesuihin ja puhdistuksiin. Pesut viimeistelevät kappaleen laadun ja puhtauden, tuotteen korroosioriski pienenee ja käyttöikä kasvaa. Meiltä saat korkealaatuiset suihku- ja kammiopesuaineet öljy- ja rasvapohjaisen lian poistoon. Metalliteollisuuden pintapesuissa on lukematon määrä erilaisia pesukohteita ja likatyyppejä. Teollisuuspesuaineet ovat ammattikäyttöön kehitettyjä vahvoja tiivisteitä, jotka tehoavat haastavaankin likaan. Käyttöohjeiden mukaisesti käytettyinä aineet ovat turvallisia myös pestäville materiaaleille.

Metallien koneistus

Koneistava metalliteollisuus

KiiltoCleanin työstönesteillä on erinomaiset voitelu- ja jäähdytysominaisuudet, hyvät korroosionesto- ominaisuudet sekä mikrobiologinen kestävyys. Tuotteilla saavutetaan työkalujen pitkä ikä ja hyvä työstöjälki. Kokonaisratkaisumme kattaa laajasti metallien työstöön tarvittavat kemikaalit sekä henkilöhygieniatuotteet. Meiltä saat tuotteet myös työstönesteen mikrobiologisen tilan tarkkailuun.

Kunnossapito

Tekniset aerosolit

Tuotevalikoimastamme löytyvät yleisimmät tekniset aerosolit voiteluun, puhdistukseen ja pinnoittamiseen - aina lyhytaikaisesta voitelusta asennusapuaineisiin. KiiltoClean -tuotteet varmistavat koneiden keskeytymättömän toiminnan. Tuotteiden laatu on testattu useissa teollisuuden vaativissa käyttökohteissa. Säännöllinen ja huolellinen voitelu sekä puhdistus ovat osa kemiallista kunnossapitoa, jolla suojataan kohteita ja koneita sekä pidennetään niiden käyttöikää. Puhdistustuotteiden valikoima on laaja ja monipuolinen sisältäen mm. rasvanpoistoaineet, elektroniikan puhdistusaineet sekä lasipintojen puhdistusaineet.

Uutuudet

Pese kädet oikein

Katkaise tartuntatiet hyvällä käsihygienialla!

Käyttöturvallisuustiedotteiden ulkoasu muuttuu

KiiltoCleanin käyttöturvallisuustiedotteiden (KTT) ulkoasu muuttuu uuden KTT-ohjelmiston käyttöönoton myötä.

Tekniset aerosolit

Kiilto tekniset aerosolit on jaettu kolmeen ryhmään, joista jokaisella on oma tunnistevärinsä: puhdistus, voitelu ja erikoistuotteet.

© KiiltoClean Oy
PL 157, 20101 Turku
Puhelinvaihde: 0207 710 400 (arkisin 8-16)
Sähköposti: [email protected]

 

Tilauskeskus

Lähetä tästä sähköpostia tilauskeskukseen
Sähköposti: [email protected] (tilaukset)
Puhelinnumero: 0207 710 401 (arkisin 8-16)

 

Kuluttajaneuvonta

Lähetä tästä kysymys Kuluttajaneuvontaan
Puhelinnumero: 050 410 6145
(ti ja to klo 9.00-11.00)