Ammattikeittiot ja HoReCA

Suurkeittiöiden tekninen palvelu

Tarjoamme korkeatasoista teknistä palvelua, teknisen asiakaspalvelun ammattilaiset seuraavat aktiivisesti alan kehitystä ja testaavat ja koekäyttävät uutuudet. Tekninen asiakaspalvelumme auttaa pääsemään parhaaseen mahdolliseen tulokseen helposti, turvallisesti ja luotettavasti. Ratkaisumme antavat vapauden keskittyä omaan häiriöttömään toimintaansa järjestelmien etävalvonnan sekä säännöllisen ja luotettavan teknisen asiakaspalvelun ansiosta. Tekninen asiakaspalvelumme huolehtii tuotteidemme annostelussa tarvittavien annostelulaitteiden asennuksista ja kunnossapidosta. Tekniset konsulttimme tarkistavat astianpesuprosessin kannalta merkittävät asiat sekä tekee niistä selvityksen ja tarvittaessa korjausehdotuksen asiasta vastaavalle henkilölle. 

Koneellisessa astianpesussa tarvittavien annostelulaitteiden asennus on maksuton asiakkaan sitoutuessa käyttämään annostelulaitteissa KiiltoCleanin pesukemikaaleja. Tekniseen palveluumme kuuluu henkilökunnan käyttökoulutus koskien asennettuja annostelulaitteita ja niissä käytettäviä pesukemikaaleja. 

Asiakas voi ostaa tarvittavan annostelulaitteiston omakseen. Tällöin laitteilla on 1 vuoden takuu asennuspäivästä lukien, mikäli laite tai sen osa on ollut viallinen tai vika on aiheutunut normaalista kulumisesta käytön aikana. Annostelulaitteisto on mahdollista myös vuokrata erikseen tehdyn leasing –sopimuksen mukaisesti. Tällaisessa tapauksessa asiakas sitoutuu käyttämään sopimuskauden aikana annostelulaitteessa vain KiiltoCleanin pesukemikaaleja. 

Tekninen palvelumme suorittaa astianpesukoneiden tarkistuskäynnit asiakkaan kanssa ennalta sovituin aikavälein ja jättää asiakkaalle käynnistään aina kirjallisen raportin. 

Veloituksettomaan palveluun kuuluvat tehtävät

  • Annostelutekniikan toimivuuden tarkistus, säädöt sekä ennakkohuolto
  • Pumppujen ja letkujen tarkistus, voitelu ja tarvittaessa vaihto
  • Pesuaineväkevyyden sekä huuhtelukirkasteen määrän mittaus ja annostelun säätö
  • Pesu- ja huuhtelulämpötilojen sekä vesimäärien tarkistus
  • Pesuainesuuttimien, pesuputkien sekä huuhtelusuuttimien tarkistus
  • Verhojen, viemäröinnin ja veden virtausten tarkistus
  • Koneen kalkkiutumisen tarkistus sekä sihtien toiminnan tarkistus.

Kaikista havaituista puutteista ja tehdyistä huolto- ja korjaustoimista raportoidaan asiakkaalle. 

Maksulliset tekniset palvelut ja työt


Annostelutekniikan ulkopuoliset asennus- ja korjaustyöt ovat veloitettavia. Niitä voivat suorittaa joko KiiltoCleanin tekninen palvelu tai ulkopuolinen KiiltoCleanin valtuuttama huoltoliike. Pesukoneiden vakiovarusteena olevien annostelulaitteiden ja niiden varaosien asennus ja vaihto ovat maksullisia. Näistä toimista veloitetaan työtunnit, varaosat sekä edestakaisen matkan aiheuttamat kilometrikustannukset. Työajan ulkopuolella, kuten iltaisin, öisin sekä viikonloppuisin veloitetaan erillisen laskun mukaiset hälytys- ja päivystyskulut.
 

Teknisen palvelumme yhteystiedot

 

 

 

virtuaalikeittiö

allergia.fi