PUHDAS KOTI VETÄÄ PUOLEENSA

Oikeilla tuotteilla puhdistat pinnat tehokkaasti ja varmistat puhtaan raikkaan lopputuloksen. Monipuolisesta Kiilto Kodinhoitotuotteiden valikoimasta löydät juuri oikean tuotteen oikeaan tilaan ja likaan.

SUOMALAISILLE SUUNNITELTUA RAIKKAUTTA

Serto-pyykinpesuaineet on suunniteltu suomalaisten olosuhteiden ehdoilla: suomalaisiin tarpeisiin ja tottumuksiin sopivaksi, sekä mahdollisimman lempeäksi suomalaiselle vedelle.

HELLYYDENOSOITUS SINULLE JA PERHEELLESI

Suomalaiset, hajusteettomat ja hellävaraiset Erisan-tuotteet ovat kuin pieniä hellyydenosoituksia sinulle ja perheellesi. Ne on kehitetty yhteistyössä Suomen Allergia- ja Astmaliiton kansa. Tuotteissamme käytetyt raaka-aineet ovat tutkittuja ja turvallisia.

AISTI ELÄMÄ

Kun osaa rakastaa itseään, osaa rakastaa myös muita. Ja kun keholla on kaikki kunnossa, voit keskittyä elämään ja ihmisiin ympärilläsi. Aloita siis ihostasi. Kun hoidat sitä Aisti-tuotteilla, olet valmis ottamaan vastaan kaiken, mitä elämällä on sinulle tarjota.

JO VUODESTA 1962

Kaikkien suomalaisten tuntema Linna-tuoteperhe on suunniteltu aikoinaan Linna Shampootakin koristavan, arkkiatri Arvo Ylpön johtaman, Lastenlinnan sairaalan hoitotyöhön. Koko perheelle sopivat Linna-tuotteet valmistetaan ja kehitetään edelleen Suomessa.

Me tunnemme suomalaiset

KiiltoCleanin Kuluttajaliiketoiminnassa tavoitteenamme on kehittää, valmistaa ja markkinoida suomalaisille kuluttajille ja heidän tarpeisiinsa suunniteltuja luotettavia tuotteita. Tuotteemme kehitetään ja valmistetaan Suomessa turvallisesti ja vastuullisesti ympäristöstä ja ihmisistä huolehtien. Kotimaisena toimijana tunnemme suomalaiset olosuhteet ja tuotteille asetettavat vaatimukset. Laajaan valikoimaan kuuluu niin astianpesu-, kodinhoito-, pyykinpesu- kuin henkilöhygieniatuotteitakin seitsemän eri tuotemerkin alla. Erisan, Serto, Kiilto sekä Aisti Erioil ja Linna ovat kuluttajille tuttuja jo vuosikymmenten ajalta.

Suomessa valmistettua Avainlippu-tuotetta
%
Kuluttajatuotteiden toimitusvarmuus tammikuussa 2016
Kiilto on Kodinpuhdistustuotteiden markkinajohtaja *Nielsen
Kuluttajatuotteet myyntiryhmän henkilöstö

Erisan Instagramissa

Aisti Instagramissa

Lähellä asiakasta

Varma, luotettava ja kehittyvä kumppani

Tavoitteemme on auttaa suomalaista kauppaa palvelemaan heidän asiakkaitaan, kuluttajia mahdollisimman hyvin. Raisiossa sijaitsevan logistiikkakeskuksen toimitusvarmuustavoite on 100%, joka on meille kunnia asia. Varmistamalla laadukkaan ja katkeamattoman toimitusketjun, mahdollistamme kaupan 100% hyllysaatavuuden. Haluamme myös kehittää tuotteita ja palveluja yhdessä kaupan kanssa, jotta voimme olla varmoja että suomalaisen kuluttajan tarpeet huomioidaan mahdollisimman hyvin.

Tuotekehitys ja tuotanto

Suomalaisuus on meille sydämen asia

Kehitämme ja valmistamme tuotteemme Suomessa turvallisesti ja vastuullisesti ympäristöstä sekä ihmisistä huolehtien. Kotimaisena toimijana tunnemme asiakkaidemme tarpeet suomalaisissa olosuhteissa. Oma tuotekehitys reagoi nopeasti asiakkaan tarpeisiin, lainsäädännön muutoksiin sekä teknologian kehitykseen. Suomalainen tuotanto minimoi toiminnan ekologista jalanjälkeä ja lisää toimitusvarmuutta. Tuotteemme valmistetaan Turun Räntämäessä ja Hankasalmen Niemisjärvellä sijaitsevissa tuotantolaitoksissamme. 

Vastuullisuus

Vastuulliset valinnat koko tuotteen elinkaaren ajan

Ympäristön, turvallisuuden ja ihmisten huomioiminen on luonnollinen, jokapäiväinen osa toimintaamme. Ympäristö- ja turvallisuusvastuu kattaa tuotteidemme elinkaaren tuotekehityksestä raaka-aine- ja pakkausvalintoihin, tuotantoon, jakeluun, käyttöön sekä pakkauksen ja tuotejäämien hävittämiseen asti. Lähellä asiakasta sijaitseva tuotanto sekä raaka-aine- ja pakkausmateriaalien huolellinen valinta minimoi toiminnan ekologisen jalanjäljen. Lue lisää vastuullisuudestamme www.vastuullinenkiilto.com

© KiiltoClean Oy
PL 157, 20101 Turku
Puhelinvaihde: 0207 710 400 (arkisin 8-16)
Sähköposti: [email protected]

 

Tilauskeskus

Lähetä sähköpostia tilauskeskukseen
Sähköposti: [email protected] (tilaukset)
Puhelinnumero: 0207 710 401 (arkisin 8-16)

 

 

 

Kuluttajaneuvonta

Lähetä tästä kysymys Kuluttajaneuvontaan
Puhelinnumero: 050 410 6145
(ti ja to klo 9.00-11.00)