Osaava. Motivoitunut. Tuloksekas.

Kiilto Family -konsernissa työskentelee yli 750 osaajaa kymmenessä eri maassa. Otamme mielellämme joukkoomme kyvykkäitä henkilöitä, joilla on halua menestyä ja kasvaa tehtävien ja konsernin kasvun mukana.

Tavoitteenamme on, että henkilöstö säilyttää innostuksensa läpi työvuosien. Uskomme, että innokkuus ja sisäinen palo kehittämiseen ja kehittymiseen tuottavat parhaan työn jäljen. Siksi panostamme henkilöstön hyvinvointiin monilla eri tavoilla, joista osaamisen kehittäminen on yksi keskeinen osatekijä. Olemme huomanneet, että menestys syntyy hyvin pitkälti näistä motivaatiota tukevista elementeistä.

Työntekijöiltämme edellytämme tehtävään soveltuvia ammatillisia ja koulutuksellisia perusvalmiuksia. Tutkinnot ja muut opinnäytteet ovat saavutuksia, joita arvostamme. Toimialan ja tehtävän edellyttämä erityisosaaminen karttuu työn parissa, ja sitä vahvistaa tukemamme monipuolinen sisäinen ja ulkoinen koulutus.

Avoinna olevat työpaikat näet täältä.

Voit myös jättää avoimen hakemuksen - otamme Sinuun yhteyttä, mikäli meillä on tarjota Sinulle sopiva tehtävä.

Vinkkejä työnhakuun

 

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme

 
     
Kiilto Family Oy:n HR Manager Minna Huru kertoo hyödyllisiä vinkkejä työnhakijalle niin hakemuksen tekemiseen kuin työhaastatteluun valmistautumiseen. Tervetuloa joukkoomme – yhdessä luomme uutta!   Classicin Jarkko Nieminen ja Kiilto Family Oy:n liiketoiminnan kehitysjohtaja Ville Solja keskustelevat Kiilto-takkatulen ääressä arvoista.

 

Aktiivisen työpaikan sertifikaatti